Airpod Pro

AirPod Pro är den senaste och nyaste varianten av Apples populära trådlösa Bluetooth-hörlurar. Med dessa trådlösa hörlurar slipper du allt tidigare krångel med sladdar som ständigt tycks trassla ihop sig i fickan eller väskan där du förvarar dina lurar. De trådlösa lurarna AirPod Pro styrs istället via Bluetooth och förenklar för dig och ökar rörligheten under träningspasset eller promenaden – du slipper begränsas av en sladd som är i vägen. Det är vedertaget idag att det är hälsosamt att röra på sig . Idag är det vanligt att lyssna på ljudböcker eller podcast under promenaden eller träningspasset och då kommer ett par Airpod Pro till stor nytta.

Aktiv brusreducering och smart förvaring

Airpod Pro är utrustade med aktiv brusreducering som hjälper dig att stänga ute oönskat ljud under telefonsamtalet eller när du lyssnar på musik. Det här är viktigt i vår ljudtäta vardag. För den som lider av nedsatt hörsel är det vanligt att ha svårt att höra när omgivningen är bullrig. Då hjälper lurarna till på vägen under telefonsamtalet. Hörlurarna förvaras i ett smart fodral som skyddar dem när de inte används samtidigt som de laddas upp. Några minuter brukar räcka för att ladda upp dem inför fortsatt lyssning. Ibland behöver du ladda upp laddningsfodralet innan du kan lyssna vidare.

Fina tillbehör till Airpod Pro

Det finns mängder av fina tillbehör som förgyller dina hörlurar. Bland annat finns det en uppsjö av olika skal för själva förpackningen eller laddningsstationen där lurarna förvaras mellan lyssningarna. Med hjälp av dessa tillbehör kan du sätta din egen prägel på dina hörlurar. Ett smart alternativ är bland annat att välja ett fodral av silikon som skyddar och minskar stötarna om det tappas i marken här. Det finns idag även olika strips eller snören som du kan applicera för att använda dina trådlösa hörlurar som vanliga hörlurar – det kan vara aktuellt om du smidigt vill kunna ta i och ur lurarna.